Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧИП ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЧИП ???

Колеги въпроса ми е 146 1.6 боксер може ли да се чипоса? И ако да горе долу за какви пари ? Благодаря предварително .

Хубав ник имаш, а иначе мисля че може да се сложи чип 300лв струва . Отиваш при Бобо и те праи бегачка.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Хубав ник имаш, а иначе мисля че може да се сложи чип 300лв струва . Отиваш при Бобо и те праи бегачка.
      Колега имаш ли мобилен телефон на въпросния Бобо (съжелявам разгледах форума но не отрких вината може и да е в мен ако е така предварително се извинявам)

Comment

Пич , преди да идеш където и да е , се запознай с правилника на форума.... нищо лично форума го има от мноого време и е като библиотека с библиотекар , наречен "Search" ..... виж в платени обяви
        Last edited by S_G_M; d.m.y г., 23:59.
        Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
        Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Ок,мерси . Вс най-добро

Comment

колеги извинявам се че в тази тема си задавам въпроса,но не мога да разбера на моята 145-ца(1.9 тд)мога ли да сложа чип ??
            Благодаря предварително
            AlfaRomeo 145 2.0 TD

Comment

Първоначално публикувано от radostin.atanasov Покажи съобщение
              колеги извинявам се че в тази тема си задавам въпроса,но не мога да разбера на моята 145-ца(1.9 тд)мога ли да сложа чип ??
              Благодаря предварително
              Успях да намеря една тема по тоя въпрос:
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23647
              ама мисля че има и други, но пак се надявам да ти е полезна
              Last edited by alfa_erazor; d.m.y г., 13:02. Основание: печатна грешка
              sigpic
              146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                Успях да намеря една тема по тоя въпрос:
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23647
                ама мисля че има и други, но пак се надявам да ти е полезна
                колега мерси за предоставената информация от която съм разочарован, защото не мога да си сложа чип
                AlfaRomeo 145 2.0 TD

Comment

Първоначално публикувано от radostin.atanasov Покажи съобщение
                  колега мерси за предоставената информация от която съм разочарован, защото не мога да си сложа чип
                  Абе то тази тема, която гледаш аз я пуснах, след като си взех колата, но малко след това установих, че конете са си напълно достатъчни. Аз лично нямам проблеми при изпреварвания и т.н., но не правя и рисковани такива. Единственото е, че на климатик много й намалява силата, както и като има доста товар.
                  Но ми казаха да си погледна дизеловата помпа

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Абе то тази тема, която гледаш аз я пуснах, след като си взех колата, но малко след това установих, че конете са си напълно достатъчни. Аз лично нямам проблеми при изпреварвания и т.н., но не правя и рисковани такива. Единственото е, че на климатик много й намалява силата, както и като има доста товар.
                    Но ми казаха да си погледна дизеловата помпа
                    да е колега то и аз нямам проблеми с изпреварванията,но ако можехме да си сложим по едно чипче нямаше да е лошо
                    AlfaRomeo 145 2.0 TD

Comment

Аз бих си сложил, за да ми падне разхода примерно, ма за друго не виждам смисъл.

Comment

Working...
                      X